Gratis fødselsdagssange

Hip hip hurra – der er inviteret til fødselsdagsfest. En fødselsdag er altid en super anledning til at samle familie og venner, så der kan holdes en god fest.

En fødselsdagsfest kan holdes på mange måder. Man kan invitere til en dame- eller herremiddag, eller brunch for kvindernes velkommende.

Eller måske skal det være den helt store fest med telt i haven eller i lejet lokaler. Maden leveres og ekstra gode vine er indkøbt samt meget andet godt tilbehør. For det rigtig kan spille, er der bestilt live musik, så der kan danses efter middagen.

Under selve middagen har gæsterne mulighed for at komme med festlige indslag, her er gode og sjove fødselsdagssange på sin plads. Vil du gerne have, at dit bidrag til festen skal være en fødselsdagssang, men er du ikke noget sangskrivningstalent? Så kan du få inspiration eller bruge en af de allerede skrevne fødselsdagssange, som findes på hjemmesiden: www.gratisfødselsdagssange.dk.

Fødselsdagssangene på siden er gratis at kopiere. Der er sange til de forskellige fødselsdage, så som runde fødselsdage og så videre.

Du vælger bare hvilken sang, der passer bedst til festens midtpunkt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>